MAAK VAN UW ZAAK EEN KLEURRIJKERE OMGEVING MET ONZE ABONNEMENTEN

De wereld is een plaats vol kleuren, vormen en geuren die we overal kunnen vinden: Kunst, natuur, architectuur… Mensen hechten veel waarde aan deze zaken omdat ze een ontspannend effect kunnen hebben. Een kunstwerk test vaak de limieten van de esthetiek of zet men aan het denken. Natuur verrast men vaak waar niemand het verwacht. Dit is schoonheid die we elke dag op unieke plaatsen zien. U geniet ongetwijfeld van een tripje naar Versailles om de grote bloementuinen te bewonderen. Het probleem is dat we deze momenten als uitzonderingen zien.

U gaat ergens naartoe om schoonheid te ervaren, maar waarom brengt u deze schoonheid niet naar uw alledaagse omgevingen? Zet een boeketje in het salon, vul dat dode hoekje in uw huis op met een exotische plant, de mogelijkheden zijn eindeloos. Uw huis opfleuren is één ding dat meer en meer terugkeert. Waar we minder snel groen terugvinden, is de werkvloer.

U kent ongetwijfeld het beeld van de kale kantoor omgeving die opgevuld wordt door valse muren, valse plafonds, wit, vlak licht en formeel gekleedde mensen. Deze omgeving kan makkelijk opgevuld worden met unieke decoratie, kleurrijke bloemen en imposante planten. Werknemers die wat groen zien in de grijze massa, zullen eerder gemotiveerd zijn om goed werk af te leveren dan werknemers die nine to five vijftig tinten grijs zien.

Met ons bloemenabonnement leveren wij u om de week, 2 weken of maand een vers boeket om uw zaak of huis op te fleuren. U kan zelf de prijsklasse van dit abonnement kiezen, dit bepaalt de grootte van het boeket of bloemstuk. U krijgt vervolgens wanneer u dat wenst een kleurrijk,seizoensgebonden boeket of bloemstuk geleverd door onze chauffeur.

Dit is niet alleen goed nieuws voor u, maar ook voor uw netwerk! Een zaak in uw netwerk opent een nieuw filiaal en u zoekt het perfecte cadeau. Say no more, u kan een abonnement aangaan om dit nieuwe filiaal elke week of maand te voorzien van een florale verrassing! En het beste van al: u kan dit geheim houden tot de bloemen geleverd worden.

BLOEM VAN DE WEEK: DELPHINIUM

Delphiniums ofwel Riddersporen zijn prachtige tuinplanten, daarbij zijn ze ook noodzakelijk voor de biodiversiteit in uw tuin. Wanneer u beslist om deze in uw tuin te planten, let u best wel op de volgende zaken:

Zorg voor een waterdoorlatende bodem, want de Delphinium heeft niet graag natte voeten. Denk er ook aan dat u niet meer dan 5 planten per vierkante meter plant, want ze hebben het ook niet graag al te druk op hun stukje grond.

De plant wordt idealiter elke twee jaar verplant om zijn volle potentieel te halen. Dit hoeft echter niet veel verder te zijn, één meter ertussen is al genoeg.

Contacteer ons voor meer informatie over de abonnementen.

Groeten,
Uw Bloemblogger.