WELKOM BIJ NATUURLIJK BLOEMBINDERS

De origine van Natuurlijk ligt bij onze gezamelijke liefde voor bloemen, planten en decoratie. Ons doel is duidelijk: wij leveren u de benodigdheden om uw huis, zaak of feest zo goed mogelijk op te fleuren. Niet alleen leveren wij de goederen om dit te doen, wij geven u ook met alle plezier onze expertise, ervaring en advies mee.

Wat het voor ons spannend en uitdagend houd is de unieke smaak van u, de klant. U bent fan van een donkere, strakke stijl, maar uw partner houdt misschien meer van een toets eclectisch? Wij zullen in zo’n situatie ons uiterste best doen om een gulden middenweg te zoeken die bij beide stijlen past en resulteert in een mooi eindresultaat.

Wij halen onze inspiratie hoofdzakelijk vanuit de natuur (misschien heeft de naam het al weggegeven). Niets mensgemaakt kan overtreffen wat moeder natuur te bieden heeft. Constructies van bomen in oerwouden, eindeloze willekeurigheid van planten in een bos en het altijd verrassende kleurenpallet van een perkje wilde bloemen. Het is onze taak om een esthetiek te bereiken die hier zo dicht mogelijk bij komt.

Ons team bestaat uit David, Melissa en Yamina. Drie gepassioneerde mensen met een fleurige achtergrond. Ze vullen allemaal hun basis van bloemschikken aan met een persoonlijke toets, waardoor elk boeket uniek en persoonlijk is.

Onze combinatie van bloemen, planten en decoratie zorgt er ook voor dat we u persoonlijk advies kunnen geven over de combinatie van deze drie factoren. Wanneer u een nieuw interieur inricht, let u op vormen, kleuren en textuur die de ruimte gaan opvullen. Dit is vooral gericht op decoratie, maar bloemen en planten kunnen dit naar een heel ander niveau tillen. Niet alleen kan uw meubilair complementair zijn met elkaar, ze kunnen dat ook zijn met het groen, of andere flora, in huis.

BLOEM VAN DE WEEK: BOUVARDIA

Ondanks haar stevige structuur, doet deze bloem het solo even goed als gemixt. Dus, leading lady of bijrol, de bouvardia heeft het allemaal in zich.

De mogelijk voorkomende kleuren zijn wit, roze of rood. U kan dus gaan voor een neutralere bloem om op te gaan in het interieur. Of een passionele keuze die de aandacht meer trekt.

De bloem is vernoemd naar Charles Bouvard, lijfarts van Lodewijk XIII en hoofd van de Jardin du Roi in Parijs. Hierdoor symboliseert de bloem enthousiasme en wordt ze vaak als cadeau gegeven om iets te vieren.

Deze teamspeelster vindt haar oorsprong in Midden-Amerika maar hoofdzakelijk in Mexico. Daar zijn ze te vinden in struiken en zelden in kruidvorm.

Groeten,
Uw Bloemblogger.